duminică, 21 iunie 2009

Vocea poporului

Din pacate nu am vrut sa incep si eu ca multi alti sa ma leg de politic pe blog, dar nu pot sa ma abtin in seara asta sa nu spun ce cred k ar trebuii facut. Scriu acest articol ca tot vad in ultimele zile ca au inceput sa se tot certe ca "rosu" e de vina, ba"voi astia in portocaliu ati stricat", "ba nu galbenu cand au fost ei la putere ne-au lasat cu curu in balta" si plus de asta vin tot felul de analisti, jurnalisti, politiciei care nu sunt la guvernare sau sunt sa isi dea ei cu parere ce ar trebui sa se face ce legi sunt bune, ce motiuni, ce ordonante de urgenta, ce drq mai stie sa fie votat sau nu sa iasa bine. Mereu ne-au promis, mereu ne-au dat m... , mereu o sa ne promita, mereu o sa primim acelasi lucru ... dar sa zic ca ne-am obijnuit cu asta si nu facem nimica ne doare in cot de ei si de legile lor si ne descurcam cum putem, dar problema e ca acei oameni care vorbesc la tv cu ce e bine sa se faca vorbesc pentru si sincer nu e bine ca pe noi nu ne asculta sa faca cum vrem noi. Vocea poporului la noi nu mai exista nu ca nu este ascultata, la noi nimeni nu mai zice nimica din pacate, ne rezumam sa ne plangem intre noi la un pahar de bere sau "la un sprit de vara pe timp de iarna, fara sifon", sau aici pe blog.
Trebuie sa ii facem sa inteleaga ca Vocea poporului trebuie ascultata sa facem ceva sa fim luati in seama si sa nu mai candideze toti prosti cum se intampla ....
Haideti sa gasim solutii sa promovam Vocea poporului, sa ne promovam noi ideile care ne-ar ajuta sa ne fie bine la toti.
Ce ziceti dragi colegi de blog promovam Vocea poporului?

3 comentarii:

  1. superba idee!!!!! dar singur poti doar incerca sa schimbi lumea, poate impreuna vom realiza ceva, vom promova Vocea poporului!

    intra in asociatia noastra pe http://membriiasociatiei.blogspot.com/

    si impreuna vom promova ideea TA!

    un om ca tine e binevenit oricand!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca singur nu voi reusi, de aceea cei care au blog si le place ideea hai sa promovam sa vedem ce iese :) Razvane tu nu zici nimica ... hai ca "esti la moda" ai pile..

    RăspundețiȘtergere
  3. Radule, sti ca intotdeauna te-am sustinut! te voi ajuta si sa facem auzita VOCEA POPORULUI!
    cu cat mai multi (dar nu prosti:D) cu atat mai bine

    RăspundețiȘtergere